Tečajevi su zasad besplatni za sve članove udruge eCommerce Hrvatska. Postani član

Često postavljena pitanja

Akademija se odvija uživo dva puta godišnje, sastoji se od 8 modula, limitirana je na 12 polaznika i idealna je za ljude koji žele mogućnost interakcije s predavačima. S druge strane, na EDU portalu se nalaze unaprijed snimljeni tečajevi koji su (najčešće) besplatni za članove udruge, dok se naknadne konzultacije naplaćuju.

eCommerce Akademiju smo pokrenuli 2017 godine, na temelju feedbacka koji smo dobili od  članova Udruge eCommerce Hrvatska. Osim toga, na svakom modulu je uz predavača prisutan i jedan eCommerce konzultant iz Udruge koji nudi besplatno savjetovanje nakon formalnog dijela predavanja!

Akademija sadrži 8 modula koji su prilagođeni apsolutnim početnicima, dok u isto vrijeme nude iskustva iz prakse koja mogu pomoći i iskusnim online trgovcima.

Akademija se sastoji od modula webshop strategija, optimizacija webshopa, digitalni marketing za webshopove, analiza webshopa, SEO i pisanje za web, prigovori i customer care, psihologija prodaje te pravnog modula.

Moduli se održavaju petkom od 9:00 – 14:30, uz pauzu za ručak koji je osiguran za sve fizičke polaznike.

Da, po završetku akademije dobivate certifikat za eCommerce Specialista. Jedini uvjet je da riješite sve ispite uz minimalno 70 % točnih odgovora. No ne brinite, ako padnete, možete ponavljati ispit još 2 puta 🙂

Naravno da ima 🙂 Svi polaznici dobivaju besplatne konzultacije s predsjednikom Udruge + snimke sa svih predavanja na CRO Commerce 2021 konferenciji + besplatan “Get ready” hosting paket kod našeg partnera Plus.hr